De stevigste hoesjes om je smartphone mee te beschermen

De echte smartphone purist draagt geen smartphone om zijn hoesje omdat de “experience” dan niet echt zou zijn. Maar veel mensen zijn erg zuinig op hun dure, breekbare smartphone en willen hem goed beschermen. In deze blog lees je welke hoesjes het allerstevigst zijn en jouw smartphone de meeste bescherming bieden. Zo zit je nooit meer met een gebroken scherm!

Best of both worlds

Wil jij dat het unieke design van jouw smartphone zichtbaar blijft én dat ie goed beschermd blijft? Kies dan voor een transparant TPU telefoonhoesje. Dit is een combinatie van stevig, hard plastic en zacht siliconen. Hierdoor is het hoesje stevig maar flexibel, waardoor hij krasbestendiger is en beter tegen stoten kan dan een hard hoesje. Daarnaast zit er een kleine rand om het hoesje heen, die over de voorkant van de smartphone gaat. Hierdoor kan hem op het scherm neerleggen zonder dat die beschadigd raakt. Bovendien ligt dit hoesje super lekker in de hand. Wat wil je nog meer?

Book case

Als je heel klunzig bent en je het altijd voor elkaar krijgt om het scherm van je smartphone binnen een maand kapot te krijgen, is een book case ideaal voor jou. Dit hoesje heeft namelijk een flapje dat het scherm van je smartphone ook beschermt. De meeste book cases hebben in deze flap zelfs ruimte voor pasjes en geld, dus zo hoef je je portemonnee niet overal meer mee naartoe te nemen. Deze hoesjes zijn er in verschillende uitvoeringen. De meest doorsnee variant is van stof, maar als je iets degelijkers wil, kan je ook voor de leren variant gaan. Er is ook een variant waarbij de flap transparant is, waardoor je de tijd er doorheen kan zien (maar dan is er natuurlijk geen ruimte voor pasjes). Ten slotte kunnen de boomknuffelaars onder ons kiezen voor een houten hoesje met een ingebrand design.