Meer gericht verkeer op uw website

Een B2B-bedrijf is net als een consumentgericht bedrijf in staat is om leads te genereren, omzet te converteren en klanten te bedienen via hun website. Remedia.nl  webdesign uit groningen is gespecialiseerd in websites voor B2B, ZZP & MKB met deze tips krijgt u meer gericht verkeer op uw b2b website!

Altijd nadenken over mobiel verkeer

Volgens Google gebruikt 40% van de bevolking zijn smartphone om op internet te zoeken. Deze statistiek laat zien waarom meer dan 50% van het totale online verkeer afkomstig is van mobiel. Bedrijven moeten overwegen wat gebruikers zien zodra ze op hun website zijn beland.

Als ze hen geen voor mobiel geoptimaliseerde ervaring bieden, verliezen ze de veel van de markt aan hun concurrenten. Een responsieve website zal de grootte van de inhoud aanpassen en schermelementen opnieuw formatteren om ze goed weer te geven op elk type apparaat.

Daarom zullen degenen die toegang hebben tot een website met responsief ontwerp zeker een gebruiksvriendelijke ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, of het nu een desktop is of een mobiele telefoon. Als een online site niet werkt of er niet goed uitziet op een mobiel apparaat, wordt het hoog tijd om deze aan te passen.

Denk eerst aan kwaliteit dan aan kwantiteit

Als gevolg van de toenemende vraag kunnen bedrijfseigenaren onder druk komen te staan ​​om snel meer inhoud aan hun site toe te voegen, ook al is deze slecht geschreven, alleen maar om er actief uit te zien. Ze moeten echter altijd in gedachten houden dat als het gaat om webcontent, kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Allereerst moeten ze ervoor zorgen dat ze altijd waarde leveren aan hun klanten. Wanneer ze inhoud plaatsen die oplossingen biedt voor problemen in de echte wereld, wordt hun bedrijf beschouwd als een autoriteit in hun branche en op hun beurt blijven klanten bij hen terugkomen wanneer ze problemen hebben die moeten worden aangepakt.

Vervolgens beoordelen zoekmachines zoals Google websites op basis van de kwaliteit van hun inhoud. Fabrikanten kunnen hoogwaardige inhoud gebruiken om in contact te komen met hun doelgroep.

Website van tijd tot tijd bijwerken

Ondernemers moeten hun website zo nu en dan updaten. Als ze het werk niet zelf kunnen doen, kunnen ze altijd de diensten van een freelancer inhuren. Bovendien moeten ze het initiatief nemen om het uiterlijk van hun site te verbeteren en deze te onderscheiden van die van hun concurrenten.

Geïnteresseerd in webdesign? We zijn ervaren webdesign voor ondernemers MKB & ZZP – kom naar onze site en neem contact met ons op!