Soorten merken hoesjes

Een iPhone kopen kan soms erg duur zijn. Om die reden is het handig om je telefoon goed te beschermen tegen beschadigingen. Meestal doe je dit door een hoesje aan te schaffen voor je telefoon. Je kan ook een plakscherm over je originele scherm doen om hem zo te beschermen, maar de beste manier is toch echt via een telefoonhoesje. In deze blog zal ik een aantal telefoonhoesmerkjes voor de iPhone bespreken, misschien zit er wel iets voor jou tussen.

Angry bird hoesjes

Wist je dat je telefoonhoesjes hebt met de angry bird vogeltjes erop geplakt? Als je een enorme fan bent van het videospelletje angry bird is dit hoesje een echte aanrader voor jou. De hoesjes bestaan uit goede kwaliteit materialen met een unieke bedrukking erop. De bedrukking is tot in het detail helemaal professioneel uitgewerkt. 

De angrybird hoesjes zijn gespecialiseerd in softaces. De zijkanten van het hoesje bestaan uit verhoogde randen die ook nog eens transparant zijn. De verhoogde randen zorgen voor extra bescherming en de transparantie zorgt ervoor dat je nog een leuk design behoudt. 

De hoesjes van angry bird zijn erg licht en zeer compact. Je kan je iPhone eenvoudig plaatsen in het hoesje. Ze bieden voldoende bescherming tegen krassen en barsten. Door het lichte gewicht weegt je telefoon ook niet teveel. 

Audi

Uit de hoesjes voor de iPhone heb je ook de keuze uit zeer hoogstaande merken zoals Audi. Op alle Audi hoesjes staat het logo van Audi afgedrukt. Je heb ze in verschillende kleuren en maten, de keuze is reuze. Voor de echte Audi fans zijn deze hoesjes echt een aanrader. Ze beschermen je telefoon tegen krassen en barsten en buiten dat heb je ook nog eens je lievelingsmerk Audi op het hoesje afgedrukt.

Tot slot

Buiten deze merken zijn er nog veel meer soorten iphone hoesjes. De keuze is echt ongekend groot. Zo heb je al verschillende hoesje iphone SE 2020. Als je een iPhone hebt is het zeker de moeite waard om bij het aanbod hoesjes een kijkje te nemen.