Via Listerport software kunnen webshops sneller groeien

Online shoppen is tegenwoordig mateloos populair. De adressen waar consumenten hun bestellingen plaatsen zijn divers: zelfstandige webshops worden vaak bezocht, maar ook online verkoopplatformen zoals Bol.com en Amazon zijn bekender dan ooit. Als zelfstandige online retailer kan het soms echter lastig zijn om nieuwe klanten aan te trekken en mee te profiteren van de populariteit van de grote verkoopplatformen. Dit is nu verleden tijd: de software van Listerport zorgt ervoor dat jouw webshop artikelen automatisch geplaatst kunnen worden op allerlei externe platformen. 

Automatische integratie met webshop-software

Listerport maakt gebruik van één klik integratie. Dit houdt in dat jouw webshop-software automatisch gekoppeld kan worden de software van Listerport. De artikelen die in jouw webshop staan worden dan eenvoudig (in één klik) geïmporteerd in het Listerport platform. Het platform zal gaan werken met de meest gebruikte webshop software in Nederland: WooCommerce, Magento en Shopify. Het Listerport platform houdt ook bij wat jouw voorraden zijn en zorgt ervoor dat dit altijd gesynchroniseerd wordt over de verkoopkanalen waar jouw producten op staan. Zo komen jij en jouw nieuwe klanten niet voor vervelende teleurstellingen te staan. 

De functionaliteiten van het Listerport platform

Zodra jouw producten in het platform van Listerport staan, kun je zelf kiezen welke producten je op welk verkoopkanaal zet. Je kunt hierbij per product en per kanaal kiezen of je bepaalde productinformatie wilt aanpassen. Momenteel worden de kanalen Amazon, eBay, Bol.com, Alibaba, Otto, Fruugo en Cdiscount aangesloten bij Listerport. Jouw producten kunnen dus heel eenvoudig geplaatst worden op diverse internationale verkoopkanalen, waardoor je marktbereik snel groeit. Ook is het via het platform mogelijk om verkooporders uit te voeren en productielijsten bij te houden. Deze gebruiksvriendelijke software is dus een echte must-have voor iedere webshop eigenaar. 

Samen ondernemen en ontwikkelen met Listerport

Zie jij als software-fanaat potentie in Listerport? Let dan goed op, want binnenkort zal Listerport de markt betreden. Hierbij heeft zij hulp nodig van investeerders. Investeren in Listerport kan een rendement van meer dan 20% opleveren. Ook online retailers die willen meegenieten van de populariteit van externe verkoopkanalen worden uitgenodigd om samen met Listerport te ondernemen. Je krijgt dan als eerste toegang tot het Listerport platform, waarna jouw marktbereik als een speer kan groeien.