Wat zijn de voordelen van een sim only?

Er zijn veel mensen die een abonnement hebben bij hun mobiele telefoon. Dat betekent dat je iedere maand een bepaald aantal belminuten en mb’s internet krijgt. Je betaalt hiervoor ook iedere maand hetzelfde bedrag. Dit is natuurlijk erg handig voor veel mensen. Je hoeft je zo namelijk geen zorgen te maken over hoeveel beltegoed je nog hebt. Dat is voor veel mensen natuurlijk erg handig aangezien ze daardoor nooit hun beltegoed hoeven bij te laden.

 

Het kan ook een stuk minder voordelig zijn om een mobiel abonnement te nemen voor sommige mensen. Dat omdat je daarmee veel te veel betaald wanneer je erg onregelmatig gebruikt maakt van je belminuten of je internet. Als je meestal maar een klein deel van je beltegoed opmaakt, kan het erg handig zijn om een prepaid simkaart te nemen.

Te veel betalen

Er zijn veel mensen die te veel betalen voor hun mobiele abonnement. Dat omdat je bij een mobiel abonnement vastzit aan een bepaald aantal belminuten en mb’s internet. Als je deze regelmatig niet opmaakt, kun je er misschien beter voor kiezen om prepaid te nemen. Daarbij betaal je namelijk alleen voor wat je gebruikt. Op die manier besparen mensen die onregelmatig gebruik maken van hun mobiele telefoon een hoop geld. Wanneer je veel belt, maar weinig gebruik maakt van mobiel internet kun je ook een sim only onbeperkt bellen nemen. Dat is een abonnement wat voor veel mensen die veel bellen erg voordelig is. Het kan voor veel mensen dus erg slim zijn om eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden die je hebt op het gebied van mobiel bellen. Er zijn namelijk erg veel mensen die niet weten dat ze een hoop geld kunnen besparen op hun mobiele abonnement. Misschien ben jij wel één van deze mensen.