Ontdek de voordelen van webhosting via Snel.com

Wilt u ervoor zorgen dat uw website optimaal presteert en altijd beschikbaar is? Dan is het een goed idee om u te verdiepen in de voordelen van webhosting. Snel.com is een hostingplatform dat het hele proces van begin tot eind voor u regelt en ervoor zorgt dat uw website het hele jaar door online is. Wilt u meer weten over wat webhosting nu precies inhoudt? Lees dan gauw verder.

Wat is webhosting?

Heel kort gezegd zorgt webhosting ervoor dat uw website altijd werkt. De website en alle bijbehorende bestanden en gegevens staan opgeslagen op een server, die op alle mogelijke manieren wordt beschermd. Dit zorgt er onder andere voor dat de website niet gehackt kan worden, er geen ongewenste bezoekers worden toegelaten en dat de website 24/7 bereikbaar is. Dit klinkt allemaal vrij eenvoudig, maar het beheren en beveiligen van deze servers kost ontzettend veel tijd en geld. Dat is dan ook de reden dat het een goed idee is om uw webhosting aan een professional over te laten.

Verschillende vormen van webhosting

Snel.com is een van die bedrijven die u kunt inhuren voor het beheren van uw website. Zij bieden talloze verschillende diensten aan, waaronder:

  • Cloud hosting. U heeft vast wel eens iemand horen praten over ‘de cloud’. U kunt dit voor zich zien als een soort verzameling van verschillende servers. De cloud wordt gebruikt om gegevens op te slaan op een centrale locatie, waarbij de webhoster verantwoordelijk is voor de beveiligings- en onderhoudswerkzaamheden.
  • Dedicated hosting. Waar u de servers bij cloud hosting deelt met andere klanten, betaalt u met dedicated hosting juist voor een server die in zijn geheel aan u is toegewijd. Dit betekent dat u geen last zult hebben van de activiteiten en bijbehorende veiligheidsrisico’s van andere gebruikers.
  • Snel Werkplek. De Snel Werkplek is een online werkplek die u via Snel.com eenvoudig kunt creëren voor u en uw werknemers. Deze dienst zorgt ervoor dat u al uw bestanden, software en applicaties heel simpel op één centrale locatie kunt opslaan, waardoor alle aangesloten accounts er altijd toegang tot hebben.

De bovenstaande opsomming is slechts een hele beperkte weergave van de verschillende vormen van webhosting die Snel.com aanbiedt. Elk van deze diensten kan weer onderverdeeld worden in verschillende opties en u zult op de website dan ook zien dat er talloze pakketten zijn om uit te kiezen. Voordat u kiest welke optie het beste bij u past, is het daarom verstandig om u goed in te lezen in de beschikbare mogelijkheden.

Vragen over webhosting?

Bent u geïnteresseerd in een van de mogelijkheden voor webhosting via Snel.com? Of weet u juist nog niet zo goed wat nu de beste optie voor u is? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. U kunt hiervoor bellen naar +31 88 3 088 099. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om te chatten met een van de experts.