Windows downloaden op je computer

Wat is Windows?

Wellicht zat Windows al op je computer toen je de computer in de winkel kocht. Maar misschien heb je Windows aangeschaft omdat er nog niets op je computer stond. Om het geheugen even op te frissen nemen we even door wat Windows ook al weer is. Windows is een besturingssysteem van een computer. Er zijn veel verschillende soorten besturingssystemen. Veel gebruikers draaien daarin op Microsoft Windows. Andere besturingssystemen zijn bijvoorbeeld MacOS, Linux en OS.

Wat is Microsoft Office?

Microsoft Office staat eigenlijk los van Microsoft Windows. Microsoft Office is een aanvullend pakket dat op het platform Windows geïnstalleerd kan worden. Dus als je office wilt gebruiken dan heb je hiervoor een aanvullende licentie nodig. Je kunt kiezen tussen Office voor thuisgebruik en office voor thuisgebruik & zelfstandigen. Andere programma’s die ook binnen Microsoft Office vallen zijn: Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word.

Waarom schaf je Windows aan bij Softwarelicense4u?

Als je van plan bent om Windows (10) aan te schaffen, dan is het verstandig om na te denken bij wie je dit wilt gaan doen. Er zijn veel online aanbieders van Windows licenties, maar niet overal is de service zo optimaal en zo betrouwbaar. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een gespecialiseerde aanbieder van software licenties. Je kunt ten alle tijden contact opnemen met deze mensen, zij helpen je graag aan de juiste software licentie en aan de juiste antwoorden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Windows 10 licentie op: https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10. Ervaar zelf de voordelen van het kopen van een online licentie. Je ontvangt de licentie binnen enkele minuten op je mail. Daarnaast is het erg gemakkelijk om dit zelf te doen. Instructies worden makkelijk weergegeven. Mocht je onverhoopt toch tegen iets aanlopen, dan kan je ten alle tijden contact opnemen.